خدمات تاسیسات ساختمان ماهان

اجرا و تعمیر تاسیسات و لوله کشی ساختمان

تبلیغات تبلیغات

محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری

محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری

در این نوشته به بررسی محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری میپردازیم. 

سیستم گرمایش از کف در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین, مدرن ترین و با کلاس ترین سیستم های گرمایشی محسوب میشود که به دلیل مزایایی چون عدم اشغال فضای مفید و همچنین عدم اشغال فضا توانسته بخش قابل توجهی از مهندسین و مجریان را به سمت خود جلب کند.

یکی از نکاتی که در اجرای سیستم گرمایش از کف مهم است, هزینه آن بوده و از آنجا که سیستم سنتی و موجود یعنی رادیاتور هنوز هم به صورت دیفالت گزینه نخست است, برای مقایسه این دو نوع سیستم گرمایشی بایستی یک برآورد قیمت داشته باشیم. به طور کلی همواره قیمت و هزینه سیستم گرمایش از کف و اجرای رادیاتور با اختلاف 10 درصد در یک رنج قیمتی هستند, اما برای روشن شدن این هزینه ها به محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری و زیربنایی میپردازیم. 

فاصله توالت فرنگی از توالت ایرانی

محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری

محاسبه هزینه گرمایش از کف به صورت متری مربعی

برای اینکار بایستی ابتدا مساحت زیربنایی که قرار است گرمایش از کف در آن اجرا شود را به دست می آوریم. هال پذیرایی و اتاق از نقاطی هستند که حتما گرمایش از کف در آنها اجرا شده و در سرویس بهداشتی و حمام اجرا نخواهد شد. آشپزخانه هم معمولا نیازی نداشته و گرمای پذیرایی آنجا را گرم خواهد کرد.

هزینه گرمایش از کف شامل اجرت و لوازم میشود. اجرت گرمایش از کف در حال حاضر مترمربعی حدودا 150 تا 180 هزار تومان بسته به حجم کار میشود( نرخ سال 1403). اما هزینه خرید لوازم که به دلیل نوسانات بازار متغیر است هم اکنون متر مربعی حدود 350 تا 400 هزار تومان برای لوازم خوب و در صورت نیاز به تجهیزات خاصی مانند مبدل, ترمستات و غیره حدودا 50 تا 100 هزار تومان در هر مترمربع به این مبلغ اضافه خواهد شد. این هزینه ها برای یک برند درجه یک و نسبتا خوب در بازار بوده و در صورت استفاده از اجناس خیلی خاص هزینه خرید لوازم افزوده میشود.

هزینه لوازم گرمایش از کف به صورت عمده شامل فوم گرمایش از کف, لوله گرمایش از کف و کلکتور وشیرآلات گرمایش از کف میشود. این هزینه ها از کلکتور به بعد بوده و لوله کشی حد فاصل پکیج یا موتورخانه تا کلکتور به صورت جداگانه محاسبه میشود. برای محاسبه متراژ لوله گرمایش از کف کافی است که مساحت گرمایش از کف را ضرب در عدد 4 کنیم تا حدودا طول لوله مورد نظر به دست آید.

نحوه اجرای گرمایش از کف

هزینه دستمزد اجرای گرمایش از کف شامل تعدادی مراحل اصلی است که باید به آن‌ها توجه داشت:

اجرای عایق کف: برای ایجاد عمرانی بهینه برای سیستم گرمایش از کف، نیاز به نصب عایق کف داریم تا حرارت به سمت فضاهای بالا تلف نشود.

خواباندن لوله‌ها: لوله‌های گرمایش از کف باید در زیر کف پنهان شوند تا گرمایش به تمام فضاها توزیع شود.

نصب کلکتور: کلکتور گرمایش از کف نقطه مرکزی برای توزیع گرما به اتاق‌ها و فضاهای مختلف است.

اتصال مدارها به کلکتور و پکیج: لوله‌های گرمایش از کف به کلکتور و پکیج متصل می‌شوند تا گرما به آن‌ها تزریق شود.

تست و تحویل به مشتری: سیستم گرمایش از کف باید تست شده و پس از تأیید صحت عملکرد به مشتری تحویل داده شود.

به طور خلاصه، هزینه دستمزد اجرای گرمایش از کف شامل تمامی مراحل اجرایی این سیستم می‌شود.

 

در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

مطالب پیشنهادی

آخرین مطالب سایر وبلاگ ها

جستجو در وبلاگ ها